Jump to content
kladionica.eu Forum
Guest monoblue

Obavjestenje za Super Moderatore i ostale

Recommended Posts

Guest monoblue

Kao sto ste mogli vidjeti juce, je neko probio sifru od Super Moderatora, ili pak od Admina, ne znam sad tacno i unistio nekoliko clanova, postova i slicno. No izgleda ST nije bio jedina meta, kako sam vidio i ostali sajtovi ovakvog sadrzaja su isto napadnuti.

Molio bi sve Super Moderatore, te ostale koji imaju pristup ADMIN CP, da svoje lozinke ne stavljaju jednostavno, stavite neku skroz komplikovanu i zapisite je, te ne koristite na drugim forumima. Neki kazu da je ova verzija IPB-a bugovita? Ma da, kod nas na stranici za strano trziste koristimo isti forum, te nikad nam niko nije provalio password, ili Forum da zezne. Sto se tice ovog "jadnika" sto je ovo uradio, potrudicu se da saznam ko je, preko njegovog IP-a i slicno, te cemo poduzeti neke mjere.

 

OFFTOPIC: Dali sada radi sat kako treba? Ako ne radi, namjestite na GMT +1, i nemojte zabiljeziti onu kockicu pored, promjena vremena i td. Kod mene perfektno radi. Postavio sam Vrijeme na Serveru kao sto je u Sarajevu, pa tako ne bi bilo problema.

 

 

Pozdrav,

Alis - MBhost Sys Admin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bok!!!

Tako je, krivci moraju biti uhvačeni...

Ej, a zašto nema za postaviti na hrvatski jezik???

Ja mogu sam na English verziji...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

evo javlja ti se jadnik : pozdrav mene ces naci preko IP ? :) pa sta ti mislis da sam ja neki kao haker i hakerisem preko svog IP-a ? ajde momak prosetaj nemas pojma :) i slusaj da ti nesto kazem nesposobni takozvani sys administratore (ko li ti dade tu titulu lol) ajde smirela inace ti ode i hosting bogu na istinu :) nemas pojma sa kim se igras zato cuti :)

Ovaj forum ne bi dirao,ali su me primorali na to banovaci me i stiteci debilnog sogora! Dakle zahvalite se Valteru zbog toga sto sam uradio i najozbiljnije vam kazem smirite se (posebno ti nakurceni admine) da vam ne bi - znate sta!!!

 

White_boy zao mi je,izvini ali jeba ga ti sami ste trazili,a dobro znas da vas nikada ne bi dirao!

 

Budete li srali o meni vraticu se i nece vam ostati ni f od foruma,budete li ok necu vas nikada dirati!!

 

 

Buca ex crna ruka and virus crew (jel ti sada nesto jasnije nakurceni sys administratore)

 

 

uradi trace nakurceni administratore videces da ti pisem iz irske :) sledeci put cu iz japana ili kanade samo mi reci koji IP vise volis :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slušaj momak, ovo što ću ti reći nema veze s ovim portalom.

Neznam tko si i neznam što si ali molio bih te da samovoljno napustiš ovo mjesto. Od svih ovi članova nitko nje zaslužio takvo dječije ponašanje kakvo ti prikazuješ skrivajući se iza bog zna čega.

Ponašaš se kukaviči i djetinjasto, malo se zamisli u glavi i vidit ćeš da radiš probleme običnim ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Svi se gadimo na naše "cijenjene" političare, pa vjerujem i ti. Oni kradu i rade što ih volja pa ih zato svi mrze i nigdje nisu dobrodošli. Sad malo razmisli nakon onoga šta si napravija zašto te stavljam u isti koš s političarima i zašto ovdje nisi dobrodošao barem s moje strane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ziko koji ti je : pozdrav ne radi se ovde o politici,ko je uopste spominjao politiku :) samo budale se loze na politiku :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nanija si ovom forumu veliku štetu, neznam čim izazvan i sad dolaziš sa stavom ajte opet aknite me pa ću opet radit pizdarije. Di je tu poštovanje prema drugim ljudima? E zato te uspoređujem s političarima.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest monoblue

Pozdrav za srpsku Crnu Ruku, izvini nisam te prepozno, jer CR, ne ide na rusenje foruma ili pak sta je ovo vec bilo, jer ipak to su djecija posla, a CR, se ne bavi tim, pa zato nemoj se predstavljat u njihovo ime, ako si nesto uradio. Osobno cu provjeriti sa Crnom Rukom, da li su oni imali veze sa ovim ili neko od njihovih clanova. Sto se tice, ip-a? Pa normala, da mjenjas IP, ali ti nisi maknuo dalje od Forum ADMIN CP, a da ne pricamo da udjes u cPanel od ST-a : pozdrav Svaka ti cast, izbrisao si par postova, na nekoliko foruma, i na nekim drugim stranicama. Nadam se da neces dirat ovaj forum vise a i ostale. A sto se tice mog Hostinga i Servera, radi sta god zelis, samo naprijed :) Jos ce ti lakse biti, nalazi se u Londonu, pa tako link od Betoel-a je blizi, pa ce vam biti lakse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe :) kao prvo meni nije bila namera da uopste nesto radim ovom forumu,kao drugo znamo li se mi ? :) nemoj mi reci da se znamo :) ti kao znas ko je cr ? :) ajde daj mi nick samo jednog mog ortaka :) kao trece nije Betoel vec je beotel,kao cetvrto imam nekoliko busnih masina i na sezamu,veratu,yubcu,ptt-u,eunetu itd itd :P ako ti zatreba neka pozajmicu ti nije frka :P kao cetvrto nisam ovde da se svadjam (resio sam sa white boem sta sam imao) kao peto ja vise necu dirati ovaj forum,kao sesto sranjedobitak opet ne radi :a050[1]: : pozdrav:: kao sedmo mrzi me vise da kuckam :) aj vozdra :)

 

peace :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest monoblue

Drago mi je sto smo nasli zajednicki jezik i rijesili nesuglasice. Dal se znamo? Pa mozda, ne znam sad bas pravi alias i td, bio sam u kontaktima sa svima, za vrijeme "zlatnog doba", znas na sto mislim, kad je Phrozen Crew bio stabilan, ehh ta dobra stara vremena, no i dalje sam sa nekima u kontaktu. Eto drago mi je da neces dirat ovaj forum vise, te slat onu "djecicu" iz negotina il odakle vec. Nadam se da cemo se cuti jos, ali s boljom temom i tako to, pa da usput popricamo o tim boxovima :) .

 

Ajd cuvaj se : pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

×