blend
Prati
  • Statistika
  • Pratioci (2)
  • Prati (0)
blend
Svi tipovi (W-D-L): 96-4-76, Active: 0
Prosječni ulog: 9.95 Jedinica
Profit: 18.28 Jedinica
Procenat / ROI: 55.81% / 101.07%
Prosječna kvota: 1.96

Paderborn - Ulm

Ulm je novi drugoligaš i veoma razočaravajuće je počeo ovu sezonu. Paderborn se pokazao kao lider cvajte nakon što je ostao neporažen u tri utakmice. Dobili su Herthu Berlin i Darmstadt te remi 1-1 protiv Greuther Furtha. U kupu su takodjer dobili visokih 0-4 ekipu Bremera. Može se reći odličan početak te vidjet ćemo da li će biti borbe za promociju jer je Paderborn uvijek bio u vrhu ali malo im fali svaku sezonu. Dominirali su u svim utakmicama ali su ipak u svakoj primili po gol tako da odbrana mora da poradi na svemu.
Ulm je izgubio su sve tri utakmice od Kaiserslauterna 1-2, Regensburga 1-0 i Dusseldorfa 1-2, takodjer i u kupu protiv Bayerna. Izgleda da se još privikavaju na novu ligu, ali to za sada nije dobro.
Paderborn je bolja ekipa u svim aspektima i u boljoj formi od Ulma koji je pretrpio četiri uzastopna poraza na startu ove sezone. Očekujem njihovu dominaciju te pošto se igra otvoreno u cvajti i golove. Ako i Ulm uspije zabiti neki gol biće lakše za prolazak tipa, takodjer za sigurnije opcija Paderborn daje 2 gola.

Pick: Over (3)
Kvota: 2.01
Ulog: 10/10
Kladionica:

Kvote su tačne u trenutku objavljivanja i podložne su promjenama
Početak: 01.09. 13:30h
Sport: Nogomet

Moraš biti prijavljen!
Morate se prijaviti!
 
Susret
Početak
Tip
Kvota
Kladionica
Tipster

Aktivni Tipovi

wwin bonus
1xbit bonus